У медичній мережі «Добробут» пацієнтки можуть безоплатно отримати Tamoxifen Citrate 10 mg

Устінов О.В.

21 березня в медичній мережі «Добробут» за підтримки міжнародного благодійного фонду Direct Relief стартує програма надання населенню безоплатних препаратів для хіміотерапії. Програма діє в лікувально-діагностичному центрі «Добробут» за адресою вул. Сім’ї Ідзиковських, 3, та у багатопрофільній лікарні «Добробут» на лівому березі за адресою просп. Миколи Бажана, 12А.

У межах першого етапу програми можна безоплатно отримати препарат Tamoxifen Citrate 10 mg виробництва США для курсу лікування тривалістю 3 міс. Одержати ліки можуть пацієнтки, яким встановлений діагноз «рак грудної залози» та призначено відповідний лікарський засіб.

Як отримати препарат?

Аби отримати ліки, потрібно звернутися до контакт-центру «Добробуту» за номерами: (097) 495-28-88, (050) 495-28-88, (044) 495-28-88. Координатор призначить дату та час візиту. У разі відвідування лікувально-діагностичного центру на вул. Ідзиковських, 3,  у будні дні також можна буде поставити запитання лікарю-онкологу щодо приймання препарату. При собі необхідно мати медичну документацію, що підтверджує призначення Tamoxifen, а також посвідчення особи.

«Онкопацієнти — одна з найбільш вразливих верств населення. А під час війни — й поготів. Команда нашого Центру клінічної онкології «Добробут», до якої входять досвідчені лікарі-онкологи, онкохірурги та хіміотерапевти, дбає про максимальний комфорт та найякіснішу медичну допомогу для пацієнтів. Тож, я дуже радий, що завдяки підтримці Direct Relief ми маємо змогу безоплатно забезпечити необхідними препаратами людей, які цього потребують», — зазначив Юрій Кондрацький, головний онколог медичної мережі «Добробут».

Редакція журналу «Клінічна онкологія»

Підпишіться на нас у соціальних мережах:
Коментарів немає » Додати свій
Leave a comment