Опитування для лікарів та пацієнтів щодо онкологічної патології

Устінов О.В.

Війна негативно вплинула на лікування пацієнтів з онкологічними захворюваннями, спричинивши запізнілу діагностику та ускладнивши доступ до життєво необхідної терапії.

Лікарі Національного інституту раку та OncoHub, Inspiration Family у співпраці з колегами з Гарвардської медичної школи (Harvard Medical School) та Global Medical Knowledge Alliance роблять усе можливе для покращення онкологічної допомоги в Україні шляхом збирання та поширення інформації в режимі реального часу про спроможність онкологічної допомоги та узагальнюють досвід пацієнтів з онкологічними захворюваннями, що отримують лікування.

Якщо Ви лікар, який займається діагностикою або лікуванням хворих на рак в Україні, Ви можете допомогти нам, заповнивши цю анкету — www.surveymonkey.com/r/T9X2QQY.

Якщо Ви пацієнт, який знаходиться в процесі лікування з приводу раку в Україні, Ви можете допомогти нам, заповнивши цю анкету — www.surveymonkey.com/r/R2CFSZH.

Це опитування розповсюджуватиметься раз на місяць, а результати публікуватимуться в режимі реального часу з метою інформування пацієнтів та їхніх родин, які шукають допомоги, а також лікарів, урядових та благодійних організацій, що зосереджені на покращенні лікування хворих онкологічного профілю.

Дані, зібрані в ході цього дослідження, є конфіденційними та анонімними. Результати можуть бути опубліковані тільки у зведеному вигляді.

Подробиці за посиланням: shorturl.at/hpw04

Дякуємо за вашу участь!

Редакція журналу «Клінічна онкологія»

Підпишіться на нас у соціальних мережах:
Коментарів немає » Додати свій
Leave a comment