Пацієнти з раком грудної залози, кишечнику та підшлункової залози зможуть безоплатно отримати ліки в «Добробуті»

Устинов А.В.

У межах програми надання безоплатних ліків для онкохворих від 12 квітня 2023 р. у медичних центрах мережі «Добробут» пацієнти зможуть отримати препарати, що застосовуються при раку грудної залози, підшлункової залози та кишечнику. Програма діє в лікувально-діагностичному центрі «Добробут» за адресою: вул. Сім’ї Ідзиковських, 3, та у багатопрофільній лікарні «Добробут» на лівому березі за адресою: просп. Миколи Бажана, 12А, за підтримки міжнародного благодійного фонду Direct Relief.

Подробиці

У межах другого етапу програми можна безоплатно отримати препарат Cyclophosphamide 500 mg, Cyclophosphamide 1 g виробництва США та Fluorouracil 50 mg виробництва Великої Британії. Отримати ліки можуть пацієнти, яким встановлено діагноз «рак грудної залози» або «рак кишечнику», або «рак підшлункової залози» та призначено відповідний препарат.

Для пацієнтів, що виявлять бажання отримати курс хіміотерапії, до якого входить один із зазначених препаратів, у Центрі клінічної онкології «Добробут», його можна пройти зі знижкою 20%.

Аби отримати препарат, потрібно звернутися до контакт-центру «Добробуту» за номерами тел.: (097) 495-28-88, (050) 495-28-88, (044) 495-28-88. Координатор призначить дату та час візиту. У будні дні під час відвідування лікувально-діагностичного центру на вул. Ідзиковських, 3, також можна буде поставити запитання лікарю-онкологу щодо приймання препарату. При собі необхідно мати медичну документацію, що підтверджує призначення Cyclophosphamide або Fluorouracil, а також посвідчення особи.

«Добробут» від перших днів повномасштабного вторгнення докладає всіх зусиль, аби надавати медичну допомогу якомога більшій кількості людей, що її потребують, та шукає можливості, аби робити це безоплатно. Ми дуже вдячні фонду Direct Relief, який підтримує нас у цьому прагненні другий рік поспіль. Ми маємо сильну й фахову команду онкологів та хіміотерапевтів у складі нашого Центру клінічної онкології, а також облаштовані за міжнародними стандартами зали для хіміотерапії, тож, будемо раді подбати про онкохворих, надавши їм безоплатні ліки та можливість пройти курси лікування», — зазначила Лідія Подкопаєва, операційний директор лікувально-діагностичного центру «Добробут».

Редакція журналу «Клінічна онкологія»

Підпишіться на нас у соціальних мережах:
Коментарів немає » Додати свій
Leave a comment