Затверджено Уніфікований клінічний протокол «Злоякісна меланома шкіри»

Устінов О.В.

Наказом МОЗ України від 09.06.2023 р. № 1064 затверджено Уніфікований клінічний протокол первинної та спеціалізованої медичної допомоги «Злоякісна меланома шкіри», що додається.

Про документ

Уніфікований клінічний протокол медичної допомоги (УКПМД) «Злоякісна меланома шкіри» за своєю формою, структурою та методичним підходом щодо використання вимог доказової медицини створено згідно з Методикою, затвердженою наказом Міністерства охорони здоров’я України від 28 вересня 2012 р. № 751 «Про створення та впровадження медикотехнологічних документів зі стандартизації медичної допомоги в системі Міністерства охорони здоров’я України», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 29 листопада 2012 р. за № 2001/22313.

УКПМД розроблено на основі адаптованої клінічної настанови «Злоякісна меланома шкіри», яка ґрунтується на принципах доказової медицини з урахуванням сучасних міжнародних рекомендацій.

Також цим наказом визнано таким, що втратив чинність, наказ Міністерства охорони здоров’я України від 27 листопада 2015 р. № 784 «Про затвердження та впровадження медико-технологічних документів зі стандартизації медичної допомоги при меланомі».

За матеріалами moz.gov.ua

Підпишіться на нас у соціальних мережах:
Коментарів немає » Додати свій
Leave a comment