МОЗ внесено зміни до розподілу препаратів для лікування дітей, хворих на онкологічні та онкогематологічні захворювання

Устінов О.В.

Наказом МОЗ України від 05.06.2023 р. № 1019 внесено зміни до розподілу лікарських засобів для лікування дітей, хворих на онкологічні та онкогематологічні захворювання, закуплених за кошти Державного бюджету України на 2019 р. за бюджетною програмою КПКВК 2301400 «Забезпечення медичних заходів окремих державних програм та комплексних заходів програмного характеру» за напрямом «Закупівля лікарських засобів, імунобіологічних препаратів, медичних виробів, інших товарів і послуг» у частині «Закупівля лікарських засобів та медичних виробів для лікування дітей, хворих на онкологічні та онкогематологічні захворювання», затвердженого наказом Міністерства охорони здоров’я України від 7 листопада 2019 р. № 2245 (в редакції наказу Міністерства охорони здоров’я України від 13 грудня 2021 р. № 2769).

Розподіл викладено в новій редакції, що додається.

Також цим наказом доручено:

керівнику Департаменту охорони здоров’я Тернопільської обласної військової адміністрації:

1) здійснити передачу з дотриманням відповідного температурного режиму лікарського засобу, закупленого за кошти Державного бюджету України на 2019 р., ЗОВІРАКС™ (ацикловір, 250 мг), ліофілізат для розчину для інфузій по 250 мг, 5 флаконів з ліофілізатом у контурній картонній упаковці в картонній коробці, у кількості 15 флаконів — Департаменту охорони здоров’я Дніпропетровської обласної військової адміністрації, у кількості 15 флаконів — Департаменту охорони здоров’я Харківської обласної військової адміністрації;

2) копії документів про передачу лікарського засобу направити до ДП «Укрмедпостач» МОЗ України та протягом 5 робочих днів з моменту фактичної передачі на баланс отримувачів, поінформувати ДП «Укрмедпостач» МОЗ України про передачу вищезазначеного лікарського засобу.

Керівникам Департаменту охорони здоров’я Дніпропетровської обласної військової адміністрації та Департаменту охорони здоров’я Харківської обласної військової адміністрації:

1) організувати отримання лікарського засобу, забезпечити контроль за його зберіганням та використанням;

2) акти на списання направити до ДП «Укрмедпостач» МОЗ України протягом 5 робочих днів з моменту оформлення відповідних документів на списання.

Керівнику ДП «Укрмедпостач» МОЗ України:

1) внести зміни до бухгалтерського обліку відповідно до підпункту 2 пункту 2 цього наказу;

2) інформувати МОЗ щодо передачі лікарського засобу протягом 5 робочих днів з моменту отримання інформації відповідно до підпункту 2 пункту 2 цього наказу.

Відповідальним за організацію передачі лікарського засобу визначити керівника Департаменту охорони здоров’я Тернопільської обласної військової адміністрації.

 За матеріалами moz.gov.ua

Підпишіться на нас у соціальних мережах:
Коментарів немає » Додати свій
Leave a comment