Розроблено клінічні протоколи «Рак ротоглотки» та «Рак ротової порожнини»

Устінов О.В.

Міністерство охорони здоров’я України повідомляє про оприлюднення проєкту наказу Міністерства охорони здоров’я України «Про затвердження Уніфікованого клінічного протоколу первинної та спеціалізованої медичної допомоги «Рак ротоглотки», Уніфікованого клінічного протоколу первинної та спеціалізованої медичної допомоги «Рак ротової порожнини».

Про документи

Уніфіковані клінічні протоколи первинної та спеціалізованої медичної допомоги розроблені на основі сучасних принципів доказової медицини з метою поліпшення результатів надання медичної допомоги хворим на рак ротоглотки та створення єдиної комплексної, ефективної системи надання спеціалізованої онкологічної допомоги, а також реабілітації пацієнтів після проведеного спеціального протипухлинного лікування та надання за необхідності паліативної й симптоматичної допомоги хворим на рак ротоглотки. Заходи з профілактики, своєчасного виявлення цього захворювання та адекватного лікування дозволять суттєво поліпшити результати терапії хворих на рак ротоглотки, а також раціонально розподілити й оптимізувати витрати, пов’язані з його проведенням.

Проєкт наказу МОЗ

УНІФІКОВАНИЙ КЛІНІЧНИЙ ПРОТОКОЛ ПЕРВИННОЇ ТА СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ «РАК РОТОВОЇ ПОРОЖНИНИ»

УНІФІКОВАНИЙ КЛІНІЧНИЙ ПРОТОКОЛ ПЕРВИННОЇ ТА СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ «РАК РОТОГЛОТКИ»

Куди надавати пропозиції

Зауваження та пропозиції приймаються протягом 15 днів з дня оприлюднення в письмовому або електронному вигляді: м. Київ, вул. Грушевського, 7, 01601, e-mail: moz@moz.gov.ua, gulenko@dec.gov.ua.

За матеріалами moz.gov.ua

Підпишіться на нас у соціальних мережах:
Коментарів немає » Додати свій
Leave a comment