У Києві відбулася конференція щодо пухлин сечостатевої системи

Устінов О.В.

19–20 квітня 2024 р. у Києві пройшла Міжнародна науково-практична конференція «СОУУ–2024. Досягнення і перспективи в лікуванні пухлин та захворювань сечостатевої системи».

Подробиці

Організаторами конференції виступили Державне некомерційне підприємство «Національний інститут раку» (ДНП «НІР»), Спілка онкоурологів України (СОУУ) та Центр сучасної урології за підтримки Українського медичного міждисциплінарного альянсу «Хелсхаб».

Мета конференції — освітлення останніх досягнень у галузі онкоурології, пластичної та реконструктивної урології, а також у скринінгу, ранній діагностиці онкоурологічних захворювань.

У конференції взяли участь 450 учасників (offline/online),
виступило понад 30 вітчизняних та закордонних топспікерів, які всебічно висвітили теми пластичної та реконструктивної урології та онкоурології в умовах війни, діагностики та досягнень у терапії пухлин та захворювань сечостатевої системи, зокрема нирково-клітинного раку, новоутворень верхніх сечовивідних шляхів та сечового міхура.

Генеральна директорка ДНП «НІР» Олена Єфіменко розповіла про плідний досвід інституту з військовими медиками та необхідність формування нових напрямків та шляхів лікування травматичних пошкоджень сечостатевої системи, що дозволить суттєво підвищити ефективність реабілітації чоловіків, а також сприятиме розвитку вітчизняної військової хірургії та пластичної урології.

Без сумніву, такі науково-практичні заходи несуть нові знання, удосконалюють досвід та об’єднують роботу урологів, онкологів, радіологів, променевих терапевтів та інших фахівців заради збереження чоловічого здоров’я та сприяють розвитку онкоурології в Україні.

За матеріалами unci.org.ua

Підпишіться на нас у соціальних мережах:
Коментарів немає » Додати свій
Leave a comment